Driv en hälsoverksamhet på resande fot

Under det senaste årtiondet har allt fler börjat arbeta som digitala nomader. Med hjälp av olika digitala hjälpmedel uppkopplade till internet går det att skapa geografisk frihet och flexibilitet i arbetslivet, där du en dag arbetar i ett land och sedan reser vidare till nästa. En liknande trend är att leva så kallat ”van life” där du har hela din bostad och arbetsplats inrymd i en skåpbil. Denna kombination av metoder gör det möjligt att leva billigt, flexibelt och helt på dina egna villkor.

Med hjälp av en begagnad skåpbil kan du snabbt komma igång. Hos Holmgrens Bil hittar du ett stort utbud av fordon, där du kan läsa ingående information om varje begagnad skåpbil. Detta ger dig möjlighet att hitta den modell som passar bäst för dig i ditt nya digitala nomadliv.

Starta upp hälsoverksamhet i skåpbilen

Att driva företag på resande fot behöver inte vara svårt, om du har rätt förkunskaper och utrustning. Många av de som väljer att arbeta som digitala nomader är också intresserade av hälsa och nutrition, där det är vanligt med vegetarisk kosthållning och intresse för andra matkulturer. Med en begagnad skåpbil som bas kan du starta upp ett företag inom hälsa där du erbjuder massage på resande fot, arbetar som hälsocoach eller ger rådgivning inom nutrition. För att kunna jobba inom hälsa kan du exempelvis välja att gå en utbildning inom nutrition, vilket finns på Karolinska Institutet och hos många andra utbildningsanordnare.

Felix Berglund och Julia Oliveira Ivarsson köpte en begagnad skåpbil som byggts om för att passa deras behov. Nu jobbar de online och tar dagen som den kommer. Att leva på resande fot kan vara en utmaning då det måste kombineras med ett passande jobb. Men dagens digitala möjligheter har öppnat upp för paret att leva det drömliv de önskar sig

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *